• tagavai_index

    O masini faʻatumu otometi e maua ai le maualuga o le tau mo le tausiga o paʻu

  • tagavai_index

O masini faʻatumu otometi e maua ai le maualuga o le tau mo le tausiga o paʻu

O le masini faʻatumu o le ato i totonu o le gaosiga o mea tau paʻu o se masini e faʻatumu ai mea faʻapipiʻi paʻu i totonu o ato mo le faʻafaigofieina o felauaiga ma le teuina o oloa ma oloa semi-maea. O lenei ituaiga masini e masani ona faʻaaogaina e gaosia ai oloa maeʻa ma faʻamaeʻaina mo kamupani oloa tausiga paʻu. O lenei ituaiga masini e masani lava ona i ai se galuega faʻaautomatika e faʻatumu saʻo ai oloa tausiga paʻu i totonu o ato, ma e masani foi ona i ai se faʻamaufaʻailoga e faʻamautinoa ai le fou ma le saogalemu o le oloa. feusuaiga. O lenei ituaiga masini e masani ona faʻaaogaina i laina gaosiga ma e mafai ona faʻaleleia atili le gaosiga lelei ma le lelei o oloa.

Otometi fa'atumu masini
/bib200d-bib-faatumu-masini-oloa/

Ina ia faʻaleleia atili le lelei o le gaosiga ma le lelei o oloa gaosi oloa faʻatumu masini i totonu o le falemaʻi tausiga o paʻu, o faiga nei e mafai ona faia:

Pulea otometi: O le faʻaaogaina o masini faʻatumu faʻatasi ai ma galuega faʻatonutonu faʻapitoa e mafai ona faʻaitiitia ai mea sese o le faʻaogaina o tagata ma faʻaleleia le gaosiga lelei ma le tumau.

Fua saʻo: Faʻamautinoa o loʻo i ai i le masini faʻatumu saʻo le fuaina o galuega e faʻamautinoa ai o le aofaʻi o oloa tausiga o paʻu i totonu o ato taʻitasi e saʻo e aloese ai mai otaota ma le le tutusa.

Faʻateleina le gaosiga o le gaosiga: Filifilia o se masini faʻatumu ma le maualuga o le gaosiga o le gaosiga e mafai ona faʻamaeʻaina se numera tele o ato faʻatumu i se taimi puupuu ma faʻaleleia le gaosiga lelei.

Faʻamau faʻamaufaʻailoga: Faʻamautinoa o loʻo i ai i le masini faʻatumu se galuega faʻamaufaʻailoga otometi, lea e mafai ona faʻamautinoa le fou ma le saogalemu o le oloa ma faʻaleleia le lelei o oloa.

Faiga faʻaleleia lelei: Faʻapipiʻiina i se faiga faʻaleleia lelei e mafai ona mataʻituina ma fetuunai le faʻatumuina o le voluma ma le faʻamaufaʻailogaina lelei o ato faʻataʻitaʻiga taʻitasi e faʻamautinoa ai le lelei o oloa.

Faʻamamaina ma faʻaleleia: Faʻamama ma tausia le masini faʻatumu i taimi uma e faʻatumauina ai meafaigaluega i se tulaga lelei ma aloese mai faʻalavelave faʻalavelave ma faʻafitauli lelei o oloa e mafua mai i le faʻaogaina o meafaigaluega.

E ala i fuataga o loʻo i luga, o le gaosiga lelei ma le lelei o oloa o le faʻataʻitaʻiga ato faʻatumu masini i totonu o le paʻu paʻu oloa gaosi oloa e mafai ona faʻaleleia atili, ma faʻaleleia atili ai le tulaga lelei atoatoa ma le tulaga lelei o oloa o le laina gaosiga.


Taimi meli: Au-02-2024