• tagavai_index

    Toe fa'afouina fa'apipi'i fa'atasi ma masini fa'atumu i luga o le upega tafa'ilagi

  • tagavai_index

Toe fa'afouina fa'apipi'i fa'atasi ma masini fa'atumu i luga o le upega tafa'ilagi

A oʻo mai i le afifiina o vai, o masini faʻatumu i luga ole laiga (BIB) ua suia le alamanuia. O se tasi o masini o loʻo faʻaalia o le semi-automatic BIB200 tasi-ulu faʻatumu masini, fuafuaina ma gaosia e Xi'an Shibo Fluid Technology Co., Ltd. (SBFT). O lenei masini faʻatumu faʻaonapo nei, maualuga-faʻatinoina e lelei mo ato BIB mai le 2 i le 25 lita, 1-inisi ma 2-inisi pusi ma taga.

Fa'atūina i le 2006 ma o lo'o i totonu o Caotang Science and Technology Industrial Base, Xi'an High-tech Sone, Shaanxi Province, Saina, SBFT sa ta'imua i le atina'eina o fofo fa'atekonolosi vai. Ole semi-automatic BIB200 faʻatumu masini faʻaalia la latou tautinoga i mea fou ma lelei. O lenei masini o se suiga o taaloga mo pisinisi o loʻo vaʻavaʻai e faʻafaigofie a latou faiga faʻapipiʻi ma faʻaleleia atili le lelei.

Toe fa'afouina fa'apipi'i fa'atasi ma masini fa'atumu i luga o le upega tafa'ilagi

Ole semi-automatic BIB200 faʻatumu masini e sau ma le tele o foliga e avea ai ma taʻitaʻi i luga o le maketi. E mafai ona fa'aogaina ato BIB i le tele o lapopo'a ma filifiliga fa'asu'u, ma fa'atatau mo oloa eseese. Pe o le afifiina o uaina, sua, mea susu susu poʻo isi meainu, o lenei masini ua mamanuina e faʻafetaui ai manaʻoga eseese o le alamanuia. E le gata i lea, o lona semi-autometi faʻagaioiga e faigofie ona faʻaoga aʻo faʻatumauina se maualuga maualuga o le faʻatumu saʻo ma le saʻo.

O se tasi o fa'amanuiaga autu a le BIB i luga o le upega tafaʻilagi o lo latou gafatia e faʻaitiitia ai otaota oloa ma faʻateleina le ola. O le fa'atumuina o le aseptic e fa'amautinoa ai e tumau pea le fou o le vai afifi ma leai se fa'aleagaina, fa'alauteleina lona ola fa'amau ma fa'atumauina lona lelei. E taua tele lenei mea mo pisinisi o loʻo manaʻo e tuʻuina atu oloa maualuga i a latou tagata faʻatau aʻo faʻaitiitia le aʻafiaga o le siosiomaga o otaota otaota.

Ole semi-automatic BIB200 faʻatumu masini e le gata o se fofo aoga mo pisinisi, ae faʻapea foʻi ma se tau taugofie. O lona fa'atumu lelei ma le itiiti o otaota o oloa e fesoasoani i le kamupani e fa'asaoina tau atoa. E le gata i lea, o lona fausiaina tumau ma le maualalo o le tausiga o mea e manaʻomia e avea ai ma se tupe faʻaalu mo le faʻaaogaina umi. O le masini e faʻafaigofie galuega faʻapipiʻi ma faʻaititia le tau o tagata faigaluega, e maua ai pisinisi o soʻo se lapoʻa ma se faʻafouga mataʻina i tupe teufaafaigaluega.

O masini fa'atumu i luga ole pusa-pepa, o lo'o fa'atusalia e le SBFT's semi-automatic BIB200 fa'atumu masini, o ta'aloga-sui i totonu o fale fa'apipi'i. O lona mamanu fa'aonaponei, maualuga le fa'atinoga ma le fa'aogaina e avea ai ma aseta taua mo pisinisi o lo'o va'ava'ai e fa'amalieina a latou faiga fa'apipi'i. O le malosi o le masini e faʻaitiitia ai otaota, faʻalautele le ola ma sefe o tau e faʻaalia ai le malosi o le faʻafouina i le faʻafetauiina o suiga suiga o le maketi. A'o fa'aauau pea ona su'esu'e e kamupani ni fofo fa'apipi'i lelei, gafataulimaina, o le a iai se sao taua i le fa'atumuina o upegatafa'ilagi a le BIB i le fa'atulagaina o le lumana'i o le alamanuia.


Taimi meli: Au-05-2024