• tagavai_index

    ato i pusa maketi i le 2021

  • tagavai_index

ato i pusa maketi i le 2021

O le maketi o pusa pusa i totonu o le lalolagi e faʻamoemoe e tupu mai le $ 3.37 piliona i le 2020 i le $ 3.59 piliona i le 2021 i le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga (CAGR) o le 6.4%.O le tuputupu aʻe e mafua ona o kamupani ua toe amata a latou gaioiga ma fetuutuunai i le masani fou aʻo toe malosi mai le COVID-19 aafiaga, lea na iʻu muamua atu i faiga faʻatapulaʻaina e aofia ai agafesootai mamao, galuega mamao, ma le tapunia o pisinisi faʻapisinisi na mafua ai. lu'itau fa'atino.O le maketi e faʻamoemoe e oʻo atu i le $ 4.56 piliona i le 2025 i le CAGR o le 6.2%.

O le maketi pusa pusa pusa e aofia ai le faʻatau atu o atigipusa atigipusa e faʻalapotopotoga (faʻalapotopotoga, tagata faʻatau faʻatasi ma paʻaga) o loʻo gaosia pusa i totonu o pusa pusa.O le ato i totonu o le pusa o se ituaiga o atigipusa mo le tufatufaina ma le faʻasaoina o vai ma o se filifiliga talafeagai mo le afifiina o sua, fuamoa vai, susu, uaina ma e oʻo lava i mea e le o ni meaʻai e pei ole suauu afi ma vailaʻau.

O le maketi pusa pusa o loʻo aofia i totonu o le lipoti o loʻo faʻavasegaina i ituaiga mea i le polyethylene maualalo, ethylene vinyl acetate, ethylene vinyl alcohol, isi (nylon, polybutylene terephthalate);i le malosi i lalo ifo o le 5 lita, 5-10 lita, 10-15 lita, 15-20 lita, sili atu i le 20 lita;e ala i le fa'aogaina i totonu o mea'ai ma meainu, vai fa'apisinisi, mea tau fale, ma isi.

Amerika i Matu o le pito sili lea ona tele i totonu o pusa pusa pusa maketi i le 2020. O itulagi o loʻo aofia i lenei lipoti o Asia-Pasefika, Europa i Sisifo, Europa i Sasaʻe, Amerika i Matu, Amerika i Saute, Sasaʻe Tutotonu ma Aferika.

O le faʻateleina o le manaʻomia mo fagu palasitika i totonu o mea inu suamalie e faʻamoemoeina e faʻalavelaveina ai le tuputupu aʻe o le pusa pusa pusa maketi i tausaga a sau.Plastics e masani ona fai mea sili atu i le itiiti ifo i le tele o itu, ma pe a oʻo i le afifiina, palasitika. fa'ataga so'o le au gaosi oloa e momoli atili atu oloa e fa'aitiitia le afifiina o mea.

O koneteina sili ona fetuutuunai, mama e fausia i palasitika po o palasitika-ma-foil composite e mafai ona fa'aogaina e oo atu i le 80% le itiiti o mea e fa'aoga ai nai lo atigi pusa masani. ) o lo'o gaosia i tausaga ta'itasi e le meainu tele Coca-Cola.

O le mea lea, o le faʻateleina o le manaʻoga mo fagu palasitika i totonu o fale inu vai inu e taofia ai le tuputupu aʻe o le maketi pusa pusa.

Ia Fepuari 2020, na maua ai e le Liqui Box Corp, o le US-based packaging company le DS Smith mo se aofaiga e lei faailoaina. lauti, vai, ma afifi aseptic.


Taimi meli: Me-26-2021