• tagavai_index

    Ato i le pusa uaina i Europa Maketi

  • tagavai_index

Ato i le pusa uaina i Europa Maketi

 

O le taga i totonu o pusa uaina e sili ona lauiloa i Europa, ma o le a e vaʻai i le taga i totonu o pusa pusa i soʻo se supamaketi. Ae maise Swedes ma Siamani.

O tagata Suetena o siamupini o le lalolagi pe a oo i le inuina o uaina i totonu o pusa.I le 2017 taga i pusa uaina na vavae ese mai le tele o uaina i faʻasalalauga faʻavaomalo ma faʻatau atu i fafo.E o'o mai i lena taimi, o mea uma e sili atu i le 2 lita sa manatu o se uaina tele.O lea la ua i ai a matou fuainumera e iloa ai po o fea atunuu e auina atu i fafo ma faaulufale mai taga-i-pusa.

O fa'amaumauga o lo'o fa'aalia ai o Suetena o le atunu'u aupito tele lea e fa'aulufaleina mai taga i totonu o le pusa uaina.O lea la, e le na'o se fesili o le taumafaina i le tagata taʻitasi, ae o le aofaʻi sili ona tele.I Suetena, e toʻatele tagata atonu e manatu o le inu BIB o se mea masani i le tele o atunuu ae e le o le tulaga lena.

taga ile pusa uaina(1)

E 493,000 hecto lita o le ato i totonu o le pusa uaina e aumai e Suetena, e tusa ma le 25% o le aofa'i o oloa faaulufale mai.Ae ui i lea, o uaina i totonu o pusa (poʻo naʻo pusa uaina e pei ona taʻua i Suetena) e maua ai le 50-60% o le faʻatau.O le fa'amatalaga atonu o le tele o le uaina fa'aulufale mai tele (pe tusa ma le 27% o le aofa'i o fa'aulufale mai) o lo'o fa'atumu i pusa i Suetena.

O le lona lua sili ona faaulufale mai o Amerika, sosoo ai ma Nouei, Slovakia ma Siamani.

O Ausetalia o le pito sili lea ona fa'atauina atu o ato i totonu o pusa, e sili atu nai lo Aferika i Saute ma Siamani.Ona sau ai lea o Farani, Italia ma Sepania.

Xi'an Shibo Fluid technology Co.,Ltd kamupani e taulaʻi i le gaosiga ma suʻesuʻega o taga i totonu o pusa faʻatumu masini mo le tele o tausaga i Saina.Ma ei ai lava pateni,E ala i le tele o tausaga o poto masani ma atinaʻe mo tagata taʻitasi. Afai e te fiafia ile ato i le pusa faʻatumu masini .pls aua le faatuai e faʻafesoʻotaʻi matou.


Taimi meli: Aukuso-09-2019