• tagavai_index

    afifiina susu

  • tagavai_index

afifiina susu

O le pusa o le Bag-in-Box e fetaui lelei mo oloa e pei o susu fou, susu UHT, aisa kulimi, susu lulu, kulimi, sisi vai ma yogurts.O le susu e fa'atumuina i totonu o se ato fetu'utu'una'i - pa puipui i le okesene ma le manogi ma tu'u i totonu o se pusa fa'a'oloa i fafo.E fetaui foi ma fuamoa vai, aemaise lava mo mea'ai.

Manumalo i le fusuaga i le ola fa'aola o au oloa susu i le ato i totonu o pusa pusa mo fale gaosi susu.

O lefou afifiina taga i totonu o pusafa'ataga le afifiina o masini gaogao.Taofi le okesene ulufale fa'afetai ia latou ata ma le okesene pa puipui ma le malamalama fa'afetai fa'afetai i le pusa i fafo, mea e a'afia sa'o i le leaga o mea tau susu.

O le fa'atupula'ia o le aofa'i o faifa'ato'aga susu e fa'alagolago i lenei afifi ona o ona tulaga lelei: Fa'asaoina o tau o felauaiga ma fa'aitiitia le toe fo'i mai o afifi ma lona fa'amamāina ,O lona fua faigofie, Mamā mama ma fa'aitiitia le avanoa e teu ai.

O se afifiina mama, gaosia i laau mama-mama, ma o le oloa e le taulimaina e tagata faʻaoga.E leai se lamatiaga o le fa'aleagaina, masaa o oloa po'o le fa'aleagaina i le taimi o le fa'atumu.

Faʻavae i luga o le faʻaoga, o le pusa pusa pusa maketi o loʻo vaevaeina i meaʻai ma meainu, vai gaosi oloa, ma mea tau fale.Ole vaega ole talosaga ole mea'ai ma meainu e tele sona sao ile tuputupu a'e ole maketi ma fa'amauina le maualuga o tupe maua.E le gata i lea, o mea taua e pei o le siʻitia o tupe maua faʻaaogaina ma popolega i le soifua maloloina i le va o tagata matutua i atunuʻu atinaʻe e faʻamoemoe e faʻaosoina ai le manaʻoga mo fofo tumamā.

Faʻaleleia le olaga, maualuga atu tupe maua faʻaaoga, ma le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o oloa maloloina ua mafua ai le maualuga o le manaʻoga mo meaʻai ma meainu.O le faʻalauiloaina o ia fofo faʻapipiʻi e ofoina atu le faigofie o le taumafaina i tagata faʻatau ma le gaosiga o le tele o meainu suamalie fou o le a tulaʻi mai e avea ma faʻauluuluga o le tuputupu aʻe i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.

Ona o lona foliga, o le Ato i Pusa o le a vave ona faafaigofieina le felauaiga o au vai.O le ato i totonu o atigipusa afifi o le a fesoasoani i lau kamupani e faʻagaoioi ma teu atili oloa e ala i le faʻaogaina o le avanoa itiiti, faʻasaoina oe tupe, taimi, ma taumafaiga!O a matou pusa taugofie e faʻaitiitia ai otaota mo le felauaiga i le voluma kupita, ma faʻaogaina ai le Eco-friendly.

O le ato i totonu o le Pusa e lelei atoatoa mo le tagata fa'atau ma mo pisinisi fa'atau pisinisi.Faʻafesoʻotaʻi ma matou i aso nei ina ia mafai ai ona matou amata faʻataunuʻuina au mea e manaʻomia, matou te tuʻuina atu fofo faʻapolofesa mo oe.14-2


Taimi meli: Iuni-23-2020