• tagavai_index

    afifiina sua NFC

  • tagavai_index

afifiina sua NFC

Tulaga tasi,o le a le sua NFC

O le sua o le NFC o se sua e gaosia sa'o mai fuala'au 'aina fou ma fuala'au fai'ai e ala i le fa'aogaina ma le fa'amalosi

O fua mo le aveeseina saʻo e tatau ona matua, filifilia ma le faʻaeteete ma fufulu maeʻaeʻa.A maeʻa lena, ona oomiina lea i masini pneumatic, sua mai ia i latou e ala i le oomi ma le ultra filtration ma afifi.Ole microbiological sterility e tatau ona faʻamautinoa, o le mea lea e faʻafefete malie ai le sua - pe a ma le minute - ile +88 C.

O lenei auala e su'e ai sua na fa'aogaina ai le faiga o le pasteurization e fa'amautinoa ai le fa'asaoina o elemene aoga ma vaitamini i le sua o le NFC.E le pei o sua ua toe fa'afouina, o sua ole NFC e iai uiga fa'alesoifua maloloina ma le si'osi'omaga ona o le 'alofia o le fa'aogaina ma toe fa'aleleia atili ile vai.

 

I tausaga talu ai nei, o le tele o tagata gaosi sua o le NFC latou te faʻaaogaina se afifi fou mo a latou taga sua i totonu o pusa pusa ma ina ia mautinoa le sili atu le lelei, aua o le ato i totonu o le pusa (BIB) o fofo faʻapipiʻi e faʻafetaui i le teuina ma le felauaiga o mea taumafa vai - sua, concentrates ma pulupulu - e masani ona manaʻomia afifi aseptic e faʻatumauina ai le maualuga o le fou ma umi le ola.

O le Bag-in-Box o se faʻataʻitaʻiga fetaui lelei, taugofie ma le faʻaogaina o le siosiomaga mo le sua o le NFC. I le tutusa, o le faigofie o le faʻaogaina o le Bag-in-Box e faʻamalosia malosi ai le poto masani a tagata faʻatau.O le mea moni, e faigofie ona sasaa saʻo le aofaʻi saʻo o le vailaʻau i totonu o le masini fufulu, e aunoa ma se faʻafefe.O le mea mulimuli, fa'atasi ai ma le fa'atuputeleina o fale fa'atumu, o lo'o fa'atutusa le BIB i lea tulaga ma fa'atūina o ia lava o se filifiliga fa'apipi'i talafeagai mo tagata fa'atau.

 

Pepa-i-Pusa o se tasi lea o ituaiga e sili ona faigofie, taugofie ma gafataulimaina o afifiina. Afai o loʻo e suʻeina se ato i totonu o pusa pusa mo au oloa, faʻafeiloaʻi faʻafeiloaʻi iinei, o matou o se ato faʻapolofesa i totonu o pusa faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma matou. e mafai ona tuʻuina atu ia te oe faʻamatalaga faʻapitoa faʻapolofesa. Matou te ofoina atu le ato i totonu o le pusa faʻatumu ma o loʻo i ai i totonu o faʻasoa, matou te faʻataunuʻuina vave au poloaiga ma taugofie.

 

IMG_20180326_095043_1

 


Taimi meli: Iul-17-2020